søndag den 12. oktober 2008

Cykleriet

Aarhus Cyklebane, oktober 2008


Andreas og jeg tog en cykeltur idag. I 'al udstyret' som han siger. Vi kørte ud til stadion og cyklebanen. Aarhus Cyklebane, den legendariske betonbane ved stadion.
Vi kørte løb, var en tur i ryttergården og vinkede til tilskuerne som vi legede var på tribunerne. Banen var usædvanlig smuk i efterårslys og gyldne farver. Man kunne næsten fornemme stemningen fra dengang tribunerne var fyldt med tilskuere der beundrede de seje ryttere der kom hamrende rundt i svingende og hen ad langsiderne. Jeg forstår udemærket at Jørgen Leths fascination af cykelsporten startede præcis her på denne bane!

Det var en regulær cykelfest derude idag
- bare os 2. Vi kørte i alt 10 km. Jeg var ikke klar over at en dreng på knap 5 havde så mange km. i benene. Men det havde han - så nu snakker vi om at ligge på hjul, at slå op i banen og om at have gode ben...

Pause i ryttergården, Aarhus Cyklebane


Detalje fra Aarhus Cyklebane

tirsdag den 7. oktober 2008

The jam

Igår var vi i øveren med Ulrik-underbo. Han spiller i orkestre som Horatio and the Deviants, Kim and the Cinders og The Defectors. Andreas og ham tog en jammer - Ulrik på guitar og Andreas tævede tønder!

Det gik sådan her - og det var fanme fedt:


lørdag den 4. oktober 2008

alene

Det er næsten makabert det her



Indre Frederiksberg, Århus C, 2008

dystert


Foto: Andreas & Jakob, 2007

Smidt på en væg på de øde DSB-arealer på den urolige grænse mellem Århus C og Viby J.

The Purrfect Crime is Time



Kastet op på en væg i Århus 09.11.2008.

GO, CAT GO!


Vi er på vej til the STRAY CATS!