onsdag den 22. juli 2009

venter på en volvo


volvoen brød sammen med et brag i går. så jeg blev transporteret tilbage fra bjergtoppen til dalen. aostadalen. tilbage til hvor jeg kom fra, men heldigvis også tilbage til min nye amigo #1 johannes fra napoli. han ordnede et værelse på den pension han selv bor. og et værksted til volvoen. den er nu færdig, men jeg venter på at il capo kommer tilbage fra siesta, så han kan tjekke hvad mekanikerdrengene har fixet og give mig en pris. its gonna take some time, synger defectors. jo, jo...

blev i mellemtiden stoppet på gaden af det italienske politi. for at fotografere. yeah? ja mand, man kan jo aldrig vide vel. de troede johannes og jeg var ved at lave noget med en falsk kontrakt. jeg kvitterede for omærksomheden (og den er jeg altid glad for jo!) med at tage et par billeder af il signore agente. det måtte jeg heller ikke. man må heller aldrig en skid!

her ser jeg lidt godt ud op af en væg. i aosta. italia.

tirsdag den 14. juli 2009

aarhus havn


lise og jeg har netop været på havnen. her i århus c. vi smed blikkene op mod frederiksbjergs tagrygge, som lignede noget fra en magisk by et sted i central europa. måske et sted uden for maastricht, ved ardennernes fødder, hvor det flade land slår sig lidt. vi tænkte at bugten var en flod, der løb igennem byen. containere. havnearbejdere. og frederiksbjergs små fine tårne, som man slet ikke ser, hvis man ikke kigger godt efter. husenes silhuetter er sorte som ibenholt når solen går ned, ovre på den anden side af byen. menneskerne er rejst ud af byen. det er midt i juli måned.

fredag den 10. juli 2009

andreas 'klöden' på en lille stigning


som på 'strade bianche' i toscana. de hvide veje. som dér kører andreas her i høj fart op over en grusbelagt stigning i århus c. senere gadeløbet. efter dagens tour-etape. gadeløbet kommer til at foregå omkring århus c. frederiksbjerg nærmere bestemt.