torsdag den 19. november 2009

design


vi har brugt eftermiddagen på at designe trøjer til vores cykelhold. andreas og jeg. sponsoraterne er på plads - vi har et forrygende samarbejde med de to virksomheder kulinaria og velopresse. direktören for hele pivtøjet er en hård forhandler, men alt er nu i bedste orden.

holdet ser i øjeblikket således ud:

ryttere:
andreas
villads

mulige rytteremner:
karl

anton
peter vincent
vitus

men dem har vi ikke spurgt endnu.

sportsdirektör: jakob

2 kommentarer:

morten okbo sagde ...

goddag, jeg læser med opmærksomhed jeres udlæg og som manager for temporytter peter vincent vil jeg gerne høre lidt om kontraktforhold?

eks: playstation-muligheder? må man læse bøger i holdbussen eller SKAL det være anders and blade? får man udleveret tussah hvis man vil tegne rumskibe og hvad med rollespilsfordelingen. minor things...

jeg er sikker på, vi kan finde en løsning og vi syntes generelt trøjen er syggoh-pæn

vh
den-fraskilte-far-og-hans-søn-allstars

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

kære fraskilte-far & hans

vi har brug for en temporytter på holdet. ingen tvivl om det. og som du ved har vi længe haft blikket rettet mod peter vincent. vi har bidt mærke i hans seje solbriller og ved at han tilbragte sommeren på benhård træningslejr på samsø.

omkring playstation etc. sårn en har vi ja. og verdens kedeligste tour de france spil har vi også. trusser skal man selv have med - det kan vi desværre ikke imødekomme. men vi aflønner i bananer fra kong gulerod og man får en plakat med hjem med alle fra holdet på (inkl. sportsdirektören, som er ret vild med at se sig selv på plakater).

Vi ser frem til at høre om aarhus cycling project stadig har jeres interesse.

god ven - god vind!

direktören