søndag den 6. september 2009

tyrefægtning & dovenskab


så sidder vi her. på hotellet midt i alicante. 50 km herfra kører rytterne i mål om 20 minutter. vi har besluttet os for at se tyrefægtning i stedet. så tar vi cykelløbet imorgen. det var oss på grund af den gps. altså at vi kom lidt senere end vi havde håbet på.

7 kommentarer:

perpetri sagde ...

I ser godt ud.

perpetri sagde ...

altså på sådan en særlig næsten charmerende afdanket måde

perpetri sagde ...

og så er det lige jeg tænker, lidt fjollet jeg ved godt: hvad er det lige de spanske kvinder siger til den "appearance", stil, den grad af soignering, eller hvad man skal kalde det. er det ikke mere i belgien og lidt i polen at sådan noget går som varmt brød?

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

gdansk og krakow. der er man glad for den slags stoddere. ikke her i spanien. der orker man simpelthen ikke sådan nogle typer. det kan jeg love dig!

morten okbo sagde ...

kvinderne ser mere på jakob end på mig. altså, sådan lidt adder-agtigt?

Anonym sagde ...

der er oss nogen der har kigget på mårdn, men det var mere sultenagtigt. det gør mig lidt misundelig. oss selvom de allesammen var pensionister. så er det altså ærgerligt at det altid er ham de kigger efter. hvis per var her ville de nok tale med ham. og blive mere og mere sultne efter en bid. han har jo også høreapparat lissom dem, og så er der jo lidt at tale om. og nu står mårdn og spør om per egentlig kan mundaflæse. det har jæ oss tænkt på faktisk.

perpetri sagde ...

mit høreapparat er af typen Gleinox 400 HSA (hören sie auch). det er af en kvalitet som ikke indbefatter behov for mundaflæsning. så er den vist på plads, drenge.